Tervetuloa laadukkaiden jefutarvikkeiden suomalaiseen verkkokauppaan!

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat edulliset jefutarvikkeet ja voit tehdä ostoksia luotettavasti.

Valikoimissamme on kaikkea amerikkalaiseen jalkapalloon: hartiasuojuksia, kypäriä, palloja ja muita tarvikkeita. Olemme nopeita asiakaspalvelussa ja toimitamme tuotteet joustavasti. Liikumme päivittäin pääkaupunkiseudun alueella ja tietysti koti-Porvoossa myös viikonloppuisin ja pystymme toimittaneet varastotuotteita nopeallakin aikataululla. =) Aina voi ainakin kysyä, onnistuisiko erityisjärjestely. Kyllä se useimmiten onnistuu.

Maksuasiat hoitaa luotettavasti Klarna. Maksutavaksi voit valita turvallisesti verkkopankki- tai luottokorttimaksun, laskun tai osamaksun. Verkkokauppamme on rakennettu asiakaslähtöisesti niin, että asiakkaidemme on mukava ja helppo tehdä turvallisesti ostoksia. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ykkösasia!

Yrittäjäperheestä

Jefukaupan takana on viisihenkinen perhe, joka pyörittää jefutarvikkeiden puotiaan koko yrittäjän sielullaan. Käynnistimme Jefukaupan liiketoiminnan alkuvuonna 2018 ja pääsimme vauhdilla rytmiin kiinni. Molemmat vanhemmat ovat yrittäjäperheistä itsekin, joten jefutarvikeliikkeen vastuullinen liiketoiminta tuntuu melkeinpä kuin kansalaisvelvollisuudelta.

Perheen äiti Hani on viestinnän konkari, ammatillinen opettaja ja työnohjaaja. Päivätyönään hän vauhdittaa valtionhankintojen digitalisaation muutosjohtamista oppimisen ja viestinnän avulla. Perheen varapää Nikko on taloushallinnon kokenut ammattilainen. Perheen verkkokauppa on ollut ensimmäinen isompi yhteinen ammatillinen projekti, johon pariskunta on lähtenyt. Suurimmat pulmat ovat edelleen vuorovaikutuksessa, mutta jaksamisen suhteen sen sijaan on ollut yllättävän vähän ongelmia. Kyllä se vain näin on, että innostus kannattelee pitkälle.

Perheessä on kolme teini-ikäistä lasta, jotka ovat mahdollisuuksien rajoissa mukana Jefukaupan toiminnassa. Mitään järin paljon lasten vastuulla ei ole, mutta jo pienimuotoinen varastokirjanpito esimerkiksi on omiaan kertomaan yrittäjän arjesta. Lapset ovat syntyneet peräkkäisinä vuosina, ja yhteispeli heidän välillään toimii hämmästyttävän hyvin. Vanhin poika Niro käy yläkoulun kasiluokkaa, keskimmäinen poika Nooa on samassa koulussa seiskalla ja kuopus Lara on naapurikoulussa kuudennella. Kaikki lapsemme pelaavat jenkkifutista. Nuorinta perheenjäsentä lukuunottamatta kaikki ovat myös käyneet tuomarikoulun, joten eiköhän meitä voi jefuperheeksi kutsua.

Älkää siis pelästykö, jos viesteihin vastaa välillä hymiöinen teini tai lukihörönen talousihminen. Yhtä innokkaita olemme kaikki palvelemaan teitä ja löytämään juuri teillä tarvittavat jefu-tarvikkeet. Neuvomme mielellämme ihan ilman ostopakkoakin.

Tätä tehdään rakkaudesta lajiin.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

ota yhteyttä:

toimisto@jefukauppa.fi

Jefukauppa
HN-yritys Oy
Tuomitie 17
06100 Porvoo
Y-tunnus 2769270-5

Suosituimmat tuotteemme

Hammassuojat

Hammassuojat

3,00 
44,90